Om bloggen

Här lägger jag ut bilder från evenemang av olika slag, men även vardagsbilder. Köp bilderna från min hemsida.

söndag 25 maj 2014

Marie Plosjö på Slice of Life


Marie Plosjö, fotomodell och deltagare i Paradise Hotel för cirka tio år sedan, har också en konstnärlig ådra, just nu exponerad på det egna galleriet Slice of Life i Malmö.


Plosjös målningar har en hel del av glamorös kändisillustration över sig (Marilyn Monroe, Jim Morrison, Johnny Depp) och det är knappast där som det intressanta i målningarna befinner sig.

Hon gör också en del psykedeliskt influerade verk, men det är när hon vågar släppa loss från avbildnings- (och försäljnings?) kraven som det visar sig att här finns ett färgseende och målningskompetens som skulle kunna utvecklas till ett riktigt givande konstnärskap.

 










Galleriet Slice of Life säljer också konstnärsmateriel till låga priser, en god insats till hjälp för de som ännu inte nått de ekonomiska höjderna.

Utställningen varar till och med den 27/5.


1 kommentar:

  1. Hej Tommy. Tack för ditt fina blogginlägg och dina vackra foton. Ser att du råkade få med en gammal tavla på bild som jag inte skulle visa. Du kom visst in precis vid öppningen eftersom den står framme vid trappen. Skulle bara använda ramen till mina nya litografier :). Önskar en fin fortsatt dag! Du är varmt välkommen tillbaka.

    SvaraRadera